Nemé puto/Návrat minulosti – predpredaj

17,00 

Nechajte sa uniesť románom Nemé puto, príbehom plným napätia, lásky a obetavosti, ktorý vás nenechá chladnými.

V prvej časti pod názvom Návrat minulosti sledujte život mladej Kristíny, ktorá po tragických udalostiach nachádza útočisko v dome svojej babky. Spolu s tetou Miladou preberajú zodpovednosť za takmer dvojmesačnú Elišku, zatiaľ čo desaťročná Elenka, zasiahnutá hlbokou traumou, je zverená do starostlivosti logopedičky Kvetky a jej manžela, pediatra.

Na gymnáziu sa Kristína stretáva s Marcelom – charizmatickým a vtipným mladíkom, ktorý sa neúnavne pokúša získať si jej srdce. Ich vzťah po maturite prekračuje hranice jednoduchého a stáva sa nepredvídateľným. Osud zasiahne v jedno ráno a Marcelov život sa obráti naruby. Jeho rodičia postavia Kristínu pred rozhodnutie, ktoré zmení jej život. Napriek tomu, že sa Marcel stáva jej nevyhnutnou súčasťou, jeho závislosť na nej narastá do znepokojivých rozmerov. Kristína, verná svojim citom, ho neopúšťa, no jej oddanosť ju privádza k obeti, ktorá zasahuje do jej citového života a popiera jej slobodu vôle.

Keď sa nečakane stretne s minulosťou, ktorá vrhá temný tieň na jej prítomnosť, stojí pred otázkou: dokáže rozlúštiť nemé puto, ktoré je prepletené jej životom? Aké tajomstvá, bolestivé alebo príjemné, na ňu čakajú v záhadnej spleti vzťahov? Čo bude musieť obetovať, aby našla pravú lásku, ktorá presahuje sladkú ilúziu?

Tento skutočný príbeh je svedectvom o odvahe, obetavosti a vnútornej sile, ktoré posúvajú hranice predčasnej dospelosti. Je plný nevyjasnených tajomstiev, vnútorných zápasov a odhaľuje nielen pravdu, ale aj jej mnohé odtiene.

Dostupné na objednávku

Popis

Novinka z pera Zdenky Wenzlovej Švábekovej čoskoro v predaji. Dvojdielny príbeh Nemé puto, prvá časť Návrat minulosti.

 

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Nemé puto/Návrat minulosti – predpredaj”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *